14 de set. 2008

Repetim?

Avui a les 18:00 es jugava el derbi barcelones del Sant Andreu - Barça Atlètic.
Per les opinions dels seguidors del STA a http://www.golnord.com/ veig que al partit hi ha acudit molta gent, i la majoria andreuenca, hi s'ha fet una pitada monumental en fornt al Barcelona, per la burla a la copa Catalunya, on es el catalanisme despres de tot aixo?
A cap lloc hi ha catalanisme.

Tornant al partit..

El Sant Andreu s'ha endut el matx per 1-0, gol de Lanzarote al minut 71 de partit.
L'encontre ha estat molt disputat entre els dos equips, pero la pilota ha estat cuatribarrada tenint 10 ocasions de gol als 15 primers minuts, per 3 del Barcelona.

La gent diu que el gol ha estat magistral, extraordinari, espectacular, irrepetible, bla bla bla... la pilota ha entrat no? doncs ja està.

Destacar que al ultim minut de la prorroga, ¿de 5 minuts?, el porter del STA ha fet una parada providencial salvant 2 punts.